Ti küldtétek #18 - Regrets: a megbánásról

Az alábbi feladat a 11.b osztály angolórai munkája.

***
"Az elmúlt angol órákon a megbánással foglalkoztunk. Videókat néztünk meg és cikkeket olvastunk, amelyekben különböző korosztályba tartozó emberek beszéltek olyan cselekedeteikről, amiket megbántak.

Megismertük a 20 leggyakoribb eseményt, amelyeket ha tehetnék, sokan megváltoztatnának. Érdekes volt hallani, ahogy a legtöbben olyan dolgokat említettek, amiknek a mi korosztályunk a kellős közepén van. Az iskola, a szülőkkel és nagyszülőkkel való viszony, baráti kapcsolatok, továbbtanulás. Sokan döntenének máshogyan több kérdést illetően is. Számunkra nagyon tanulságosak voltak ezek az órák, hiszen sok hasznos tanácsot kaptunk, tippeket ismertünk meg mások segítségével.

A podcast ezek az új információk ismeretében jött létre. Egyénileg fogalmazásokat írtunk, amiben mindenki különböző szempontokat figyelembe véve összeszedte a gondolatait a témával kapcsolatban. Az esszéket a tanár úr által megadott idézetekre alapoztuk, ezek inspiráltak minket. Végül felvettük a hangokat, és elkészült a podcast."
(Egyed Enikő, 11.B)




Padlettel készült

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Magyar írók és költők, akik mentális betegséggel küzdöttek

József Attila halála - az örök rejtély

A ballagási szokásokról